Boka skolbesök

Boka ett besök

Är ni intresserad av ett besök på ”er” strand med era mellanstadieelever eller ett besök av yrkesfiskare på er lågstadieskola.  Boka tid genom att trycka på knappen nedan. Där kan du se vilka dagar som är lediga. När du har bokat får du en bekräftelse och jag kommer ta kontakt med er i god tid före besöket, för att gå igenom alla praktiska frågor. Besöket är kostnadsfritt.

Under dessa perioder vt 2019 finns det dagar för er att boka:

Lågstadiet, åk 1-3, ”Fisken, yrkesfiskarna och marinbiologen” 4/2 – 27/3.

Mellanstadiet, åk 4-6, ”Havets ekosystem” 23/4 – 5/6

Högstadiet, åk 7-9, VIRTUE Lärarutbildning är den 14/6 eller 17/6          Kl 13.00-15.00.  Anmäl er på e-post, kristin.johansson@leaderskanens.se. Dagarna (mellan augusti –oktober) med eleverna på stranden och i klassrummet bokar ni när vi se på lärarutbildningen.

Har ni en skola för elever med särskilda behov så hör av er så kan vi säker skapa en lektion som passar er till Kristin, kristin.johansson@leaderskanens.se, 070-22 90 494.

Under höstterminen 2019 kommer det finnas möjlighet för skolor, som har svårt att ta sig till stranden, att boka sig och då kommer marinbiologen ut till er skola med bl.a. levande djur från havet som. Dessa tider kommer läggas ut  i slutet av vårterminen 2019.

Leader+färg
EHFF_flag_sv